Adel Mechaal, campió de Catalunya dels 3000 metres llisos en pista coberta i Élia Vallés, campiona de Catalunya dels 400 metres llisos.

Amb la nacionalitat espanyola i campió de Catalunya en els 3.000 metros llisos en pista coberta. El corredor de l’Associació Atlètica Palamós, Adel Mechaal, ha viscut un dels caps de setmana més feliços de la seva vida assolint dos èxits consecutius, un als despatxos i l’altre on més li agrada: corrent en una pista d’atletisme. Mechaal té la nacionalitat espanyola des de dissabte, just un dia abans de ?guanyar el Campionat de Catalunya absolut de 3.000 metres llisos en pista coberta, a Sabadell. El primer gran èxit en un campionat d’aquests característiques que la Federació Espanyola li haurà de reconèixer oficialment.

Ara, per fi, Mechaal té una data i una hora per recordar, » ja sóc un espanyol més». «El dia dos de febrer del 2013 vaig obtenir la nacionalitat espanyola, un requeriment que portava esperant quatre anys i dos mesos». L’arribada de la nacionalitat ha vingut acompanyada d’un altre èxit en l’extens i exitós palmarés d’aquest corredor palamosí, «Realment ha estat un cap de setmana completament rodó, he obtingut la nacionalitat espanyola i m’he proclamat campió de Catalunya amb un temps de 8.07». Mechaal explicava ahir que en la cursa de Sabadell, on diumenge es va celebrar el Campionat de Catalunya absolut, «em vaig quedar lluny de la marca que volia fer perquè vaig sortir molt lent però quan faltava un quilòmetre vaig agafar un ritme molt fort que em va permetre guanyar amb solvència». Mechaal, amic personal d’Àngel Mullera, amb qui s’entrena sovint a Lloret de Mar, té molt clars els objectius que es marca ara després de treure’s de sobre els problemes que li suposaven no tenir la nacionalitat espanyola.
«Ara que tinc els paper solucionats i m’he classificat per córrer al Campionat d’Espanya a Sabadell intentaré donar guerra per poder ser al Campionat Europeu de Goteborg». En aquest immiment campionat estatal, se celebrarà la setmana vinent també a Sabadell, Mechaal creu que «serà molt igualat perque competim set atletes que ens movem segon amunt, segon avall; però crec que puc estar lluitant per les primeres places sense cap mena de dubte».
Adel Mechaal creu que «és un gran èxit que dos corredors d’un club petit, familiar i modest com l’Associació Atlètica Palamós s’hagin proclamat campions de Catalunya». A banda de Mechaal, Èlia Vallés també va pujar al podi a Sabadell, proclamant-se campiona dels 400 metres llisos.

 

 

Integrants de l’equip de la AA Palamós desplaçats a Sabadell aquest diumenge passat: De esquerra a dreta: Josep Carballude ( entrenador ), Adel Mechaal, Élia Vallés, Clàudia Illa, Elena Fonalleras, Vadim Zadoinov; al centre Said Mechaal
Vist a Diari de Girona: http://www.diaridegirona.cat/esports/2013/02/05/adel-mechaal-guanya-catala-lendema-nacionalitat/602839.html
Foto: Vadim Zadoinov ( facebook )
0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *